Smart Grid SurveillancE

Exakt positionering av defekter i elnätet.

 
 
 
isaac-davis-388872-unsplash.jpg
 

Det här är Smart Grid Surveillance

En helt unik lösning som dramatiskt förbättrar övervakningen av elnätet.

 
 
Feature List Images (alt)exact_position.jpg

Få exakt position då fel uppstår

När ett fel eller problem uppstår kan systemet berätta exakt var det inträffat och snabbaste vägen dit. Detta kan spara timmar av annars manuell felsökning (trial-and-error i samband med visuell inspektion).

 
Feature List Images (alt)predict_maintenance.jpg

Förutse underhållsbehov

Systemet samlar in statistik som ger indikationer om var ditt nät behöver underhållande insatser för att slippa framväxande problemsituationer. Byt ut och reparera i förväg, inte när något redan hänt!

 
 
 
Feature List Images (alt)decision_support.jpg

Beslutsstöd i realtid

Genom ett komplett system bestående av intelligenta linjeagenter utplacerade i nätet, en integrerad kommunikationslösning samt ett beslutsstöd som analyserar och drar slutsatser om nätets status, har du kontinuerlig tillgång till en smidig och lättbegriplig lägesbild som visar dig hur det faktiskt ser ut.

 
Feature List Images (alt)safety.jpg

Ökad säkerhet för fältarbetare

Säkerhetsrisken är stor för fältarbetare och allmänhet. Normalt finns inget sätt att veta om stolpen eller en avbruten ledning fortfarande är strömförande. Med Exeri SGS kan du se det.

 
 

 

Exeri SGS löser inte bara ett stort antal problem kring att driva och underhålla elnät, det gör det billigare och mer hållbart än någon annan lösning på marknaden. 

 
 
 

bakgrund

Lång erfarenhet av teknisk innovation.

Exeri grundades 2009 av tre tidigare Ericsson-anställda med lång erfarenhet av sensornät, nätverksövervakning, militära ledningssystem, säkerhet och kommunikationssystem. Vi har inte bara jobbat med utveckling utan även med produktledning, design, internationell försäljning och support.

 
 
 
 
jesus-in-taiwan-399096-unsplash.jpg
 

Karriär

Var med och förändra en hel bransch.

Vi utvecklar specialdesignad hårdvara, mjukvara, avancerade algoritmer och analysverktyg för att ge elnätsägare insikt i hur deras nät fungerar, var fel uppstår och var de behöver sätta in åtgärder.

 
 
 
join-our-company.jpg
 
 

Nyheter

 

photo-1512147927698-8160b8ee8fe6.jpeg