Exeri expanderar – Mattias Lundborg blir försäljningschef

För att ännu bättre kunna bemöta kundernas stora intresse för Exeris innovativa övervakningssystem Smart Grid Surveillance expanderar organisationen. Rekryteringen är en del i företagets strategi att fortsätta sin tillväxtresa inom smarta elnät.

Mattias Lundborg har lång erfarenhet från elkraftsbranschen och mer än 19 år inom ABB-koncernen med flera ledande befattningar inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Han kommer närmast från arbetet som affärsområdeschef vid affärsutvecklingsbolaget LTU Business.

- Exeri är med sin revolutionerade teknik och ambitiösa framtidsplaner ett spännande bolag. Det ska bli mycket roligt och utmanande att få bidra till bolagets fortsatta tillväxt och inte minst dess internationella expansion, säger Mattias Lundborg.

mattias 2018 rev1.jpg
Mattias Lundborg